Представа „Сама у кући“ одиграна у Баноштору

Представа „Сама у кући“ дечије секције АП „Бриле“ одиграна је по четврти пут. Овог пута играли су у просторији Основне школе у Баноштору, 24 марта 2015. године.

У пуној учионици мали глумци су играли надахнуто, лако и убедљиво уз салве смеха публике која се поистоветила са девојчицом Аном коју је глумила Теа Ћатић. Поред ње играли су раме уз раме Анђела Старчевић, Никола Зекић Зека, Тамара Вик, Станислава Шкамла и Михајло Никшић.

Режисер и сценограф Ранко Симић уз подршку и помоћ колегинице Ратке Дулић наставља позоришну традуцију дугу три деценије и осим рада на представама за одрасле успешно поставља текстове и за најмлађе …и заједно раде са најмлађима.

Деца уз надзор режисера учествују у сваком сегменту и пре и после извођења. Укључени су у складу са способностима у постављање сцене, која је овде врло комплексна а  неопходна је за водвиљ, у припремању реквизита, затим глуме и после распоређују ствари за наредно извођење. Све ово указује на изузетно уважавање и посвећеност.

Подмладак позоришта броји и 28 чланова а са овом представом треба да представи нашу општину на зонској смотри. Ако буду овако добри, како су били вечерас, не морамо много бринути о њиховом пласману.

Од господина Ранка Симића сазнали смо да се ради на новој представи под називом „Весело поврће“ која је намењена  још млађој публици а нама остаје нада да ћемо бити у прилици видети и ово њихово остварење.

Advertisements
од Ђурђица Стојковић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s